rosebg
Събор "На мегдана на другата България"
Прага, Чехия
03-04 юни 2023 год.
Фотографи

Представяме Ви нашите официални фотографи, които ще правят снимки и видеа по време на събора.

Стела Краева

Добрите фотографии при мен се получават спонтанно. С удоволствие ще се опитам да документирам колкото се може повече моменти от подготовката и реализирането на събора, с една основна цел - прекрасните спомени и емоции от събора да бъдат запазени и споделени с всички вас.

Петко Петков

Прекрасно е да се снима на фестивалите.
Вече имам опит от първия до последния с един пропуск.
Да хванем момента! Тази година няма да съм на сцена, нека пак снимам 🙂

Живко Костов

Не мисля, че опитът ми има съществено значение - снимам за удоволствие и се надявам, че отново ще успея да уловя част от емоцията на "Мегдана на другата България".

Васил Велев

Любител фотограф от 15 години с няколко професионално насочени проекти на портрети, цветя и спортна фотография. Няма по-голямо удовлетворение от рисунъка на фотографията видяна и показана в снимка.

Кирил Недев

Любител фотограф с ограничен опит в заснемането на събития, портрети, спортни събития и природа.

Роберто Бедола

Снимам за удоволствие. Снимал съм всички събори "На мегдана на другата България" до сега.

Josef на Мимето

..

Велика Йорданова

За мен фотографията винаги е била начин да се запечатат неповротими моменти, които да те накарат да се усмихнеш отново след време. Надявам се да хванем много такива интересни и съкровени моменти, не само между танцьорите и организаторите, но и между посетителите. В крайна сметка, това е целта на събора, нали? Да създадем нови спомени, в ритъма на нашенската музика. А нашата задача като фотографи е да ги съхраним.