rosebg
Събор "На мегдана на другата България"
Прага, Чехия
03-04 юни 2023 год.
Сцена и техника

Сцената е дълга 12м и широка 6м. Паркета ще е балетизол - специален материал за танци, който не се хлъзга - линк.

Има само една завеса, зад която няма разстояние до стената, и няма възможност за преминаване.

Параван - свързахме се с техниците от залата и за съжаление няма да има възможност да го добавим на сцената, но слизането от нея и минаването към коридора ще отнеме секунди и няма да възпрепятства преобличането.

Микрофони - има 4 статични микрофона, които ще са на сцената само за групите, за които са необходими. Имаме 1 безжичен микрофон, който се закрепва за главата, озвучителя помоли да се ползва официално предоставения микрофон, за да няма аудио гафове.

Осветление - Групи, които желаят различно осветление от осветена сцена и затъмнена публика, да ни пишат на емайл в срок, защото трябва да споделм с осветителя цялата програма поне 1 месец по-рано. Цветовете които са осигурени са бял, зелен, червен и син.

Екран над сцената - ще има камера централно пред сцената, която ще направи необработен запис на фестивала и ще го споделим с вас в последствие. Камерата ще презентира на живо на екрана, който ще се наминара на стената над танцьорите, за по-добра видимост за седящите.

На сцената ще има репродуктори на звука, насочени към участниците на сцената, които ще са леко украсени с рози (за естетика).

Съблекални - няма конкретни съблекални за всеки, но има доста място, за да може няколко екипа напред да са облечени и нагиздени. Следете си реда и имайте предвид, че не всеки състав ще играе точно 10мин. Също така можете да ползвате и самия коридор между сцената и съблекалните.

Zala