rosebg
Събор "На мегдана на другата България"
Прага, Чехия
03-04 юни 2023 год.
Настаняване


Всички резервации към "ТОП Хотел" Прага са обработени и потвърдени по последна информация от хотела. В случай, че не сте получили отговор, моля свържете се с хотела за уточняване на вашата резервация. И-мейл revenue@tophotel.cz

За групите, които все още нямат запазен хотел за нощувките си в Прага, препоръчваме да прегледат хотелите около мястото на събора или в центъра на Прага в близост до червената метро линия "С", тъй като това ще улесни придвижването ви от/до мястото на събора.

Резервация на стаи в "ТОП Хотел Прага"

Искаме да уточним, че ние не отговаряме за резервациите в хотела, а просто се опитахме да уговорим намаление за гостите на фестивала. Също така не се чувствайте задължени да резервирате настаняване точно в този хотел. Предлагаме тази опция от гледна точна на съкращаване на пътуването по време на фестивалните дни, но нека всяка група да си прецени къде иска да нощува.

Напишете мейл на английски на revenue@tophotel.cz
предмет/subject „Ubytování červen 2023 - heslo "Festival na megdana na drugata Balgaria"
посочете съответната бройка стаи, която искате да резервирате.

На страницата на хотела www.tophotel.cz можете предварително да разгледате типовете стаи. Намалените цени на стаите на ден са както следва:

  • Единична стая: STANDARD - 1 600 CZK (ориентировъчно около 65 Евро)
  • Двойна стая STANDARD - 1 800 CZK (ориентировъчно около 73 Евро)
  • Единична стая EXECUTIVE/SUPERIOR - 2 000 CZK (ориентировъчно около 81 Евро)
  • Двойна стая EXECUTIVE/SUPERIOR - 2 200 CZK (ориентировъчно около 90 Евро)

Поради предстоящите Коледни и Новогодишни празници хотелът е натоварен и в случай че сте решили да резервирате стаи и сте изпратили имейл, моля имайте търпение и очаквайте отговор със забавяне от няколко седмици.